Dessa röda pigment

0kommentarer

Rubriken bör sägas med en suck och besviket skaka på huvudet som följd. Allt annat vore orimligt.
 
Jag (och många andra) fejkredheads upplever hårtvätt efter hårtvätt hur illa det är. Ofta är vatten och shampooskum rött och missfärgade handdukar är liksom bara början. Alla har vi fått varna eventuella gäster att nej, en har inte försökt torka upp blod efter ett extra brutalt styckmord, det är bara dessa förbaskade röda pigment som inte vill sätta sig.
 
Jag har tidigare sökt hjälp från shampoo/balsam för färgat hår (funkar inte), inte tvätta håret allt för ofta (det finns gränser på hur länge en får gå runt och se ut som en dränkt katt) och färginpackning/färgbomb (på tok för dyrt för min stackars plånbok). Sen sitter en där med flammigt hår som drar mot rosa och orange och tittar suktande efter alla med eldrött, sprakande hår.
 
Enda fram till för några dagar sen. Karins Konstgrepp kom för någon vecka sedan med en helt briljant idé! Det är billigt (jämfört med många andra alternativ) och helt genialt! Köpa toning och blanda ihop med balsam och PRESTO! så har man sin helt egna färginpackning där man själv kan styra valet av färg/ton och intensitet. Helt amazing! Det var dessutom väldigt kul att blanda ihop allt då jag tenderar att kladda en hel del och rött gör sig liksom rätt bra som väggsplatter.
 
Ni som vill veta mer kan helt enkelt klicka er vidare på denna länk. Prepare to be amazed!
 
 

Kommentera

Publiceras ej